Home / archiefcentraal / indoor speelparadijs octo4kids in juli open

indoor speelparadijs octo4kids in juli open

Het is zover. De bouw van het indoor speelparadijs Octo4Kids aan de Haven Oost in Ommen is begonnen. Met de komst van Octo4Kids gaan de ondernemers Bertjan en Jeannet ter Haar, in hun woonplaats Ommen, hun droom verwezenlijken. “Octo4Kids wordt een plek waar je je als kind en als volwassene direct thuis gaat voelen”, vertelt Jeannet enthousiast.

“Gastvrijheid vinden we erg belangrijk. De kinderen kunnen er naar hartenlust klimmen en klauteren in de speeltoestellen. Octo en zijn oceaanvriendjes gaan er voor zorgen dat kinderen zich tijdens het spelen wanen in een onderzee-wereld. Ook is er ruimte om te bouwen en te knutselen. De (groot-)ouders of begeleiders kunnen op het (strand)terras zitten en ondertussen een kop lekkere koffie of thee drinken. Daarnaast is het mogelijk om, voor ieder wat wils, iets te bestellen uit de keuken. Voor kinderen én volwassenen wordt een bezoekje aan Octo4Kids een mooie belevenis”. Het streven is dat Octo4Kids begin juli 2014 haar deuren opent.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.