Home / archiefcentraal / inbrekers gepakt na achtervolging

inbrekers gepakt na achtervolging

De politie kreeg in eerste instantie melding van een verdachte situatie aan de Vilsterseweg in Lemelerveld. Een auto zou daar verdacht rond hebben gereden. Bij het zien van de politie ging de auto er vandoor en er ontstond een achtervolging.

De politie gaf meerdere malen een stopteken aan de auto. Uiteindelijk lukte het de politie om de auto tot stoppen te dwingen op de Hogebroeksweg te Raalte. In de auto werden inbrekerswerktuigen aangetroffen. Beide inzittenden van de auto, een 25-jarige man en een 28-jarige man, beiden uit Apeldoorn, werden aangehouden.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.