Home / archiefcentraal / groene fietsen voor cda ers

groene fietsen voor cda ers

Het CDA Ommen heeft zaterdag de binnenstad van Ommen opgevrolijkt met hun groene fietsen. Deze fietsen werden het CDA aangeboden door kringloopbedrijf Noggus & Noggus en zorgen ervoor dat de partij herkenbaar is tijdens hun campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Bedrijfsleidster Monique Backers van Noggus & Noggus overhandigde zaterdag de fietsen, die door leden van de partij al waren voorzien van een groene kleur, waarna de CDA-ers hun weg vervolgden richting binnenstad.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.