Home / archiefcentraal / gratis spreekuur voor ondernemers in dalfsen

gratis spreekuur voor ondernemers in dalfsen

Met ingang van 2014 stopt het traditionele ‘Accountantsspreekuur’ bij de Kamers van Koophandel. Om ondernemers in en om Dalfsen met vragen toch op weg te blijven helpen, neemt Flynth adviseurs en accountants in Dalfsen het stokje over. Het draait niet alleen om cijfers, het draait om de ondernemer en zijn of haar bedrijf.

Heeft u een bedrijf en zijn bepaalde zaken u niet duidelijk of ondervindt u problemen? Heeft u een advies gekregen en wilt u daarover een second opinion? Wilt u een bedrijf starten? Of heeft u andere vragen over bijvoorbeeld uw belastingzaken, bedrijfsvoering, pensioen, strategie en boekhouding? Dan bent u van harte welkom op het Ondernemersspreekuur.

Het Ondernemersspreekuur is vanaf februari 2014 elke eerste maandag in de maand tussen 16.30 uur en 19.00 uur toegankelijk. Het spreekuur is voor alle (startende) ondernemers in de regio Vechtdal en Salland gratis. U hoeft geen afspraak te maken. Kijk voor informatie en adresgegevens op www.flynth.nl/dalfsen of bel met telefoonnummer 0529-434040.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.