Home / archiefcentraal / gospelkoren en bands strijden voor award

gospelkoren en bands strijden voor award

Gospelkoor Akousate staat samen met Trinity en Pearl Jozefzoon op het Vecht Gospel Festival. Zaterdag 1 maart 2014 zal het Multicultureel centrum de Carrousel in Ommen bol staan van de Gospel muziek. Want op deze dag zullen 22 gospelkoren & -bands uit geheel Nederland en België afreizen naar Ommen om deel ten nemen aan het Vecht Gospel Festival.

Ook Gospelkoor Akousate uit Dalfsen behoort tot de deelnemers op dit festival. Het programma belooft opnieuw een spetterende mix van artiesten, koren en workshops te worden. Hoofdacts van de komende edities worden het Vecht Gospel Choir onder leiding van Tore W. Aas dirigent Oslo Gospel Choir, Pearl Jozefzoon en Trinity.

Voor meer informatie www.vechtgospelfestival.nl en voor tickets www.gospelnu.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.