fietspad dunnewind kost veel meer geld

De aanleg van het zogenaamde fietspad Dunnewind kost veel meer dan de gemeente Ommen in eerste instantie had verwacht. Voor het fietspad is 158.000 euro nodig terwijl Plaatselijk Belang Varsen, initiatiefnemer van het fietspad, uitging van 70.000 euro minder.

Doel is om 800 meter fietspad aan te leggen tussen de Larinkmars en De Ziel in Varsen. Hierdoor ontstaat een samenhangende fietsverbinding met een tracé direct langs de Vecht. De gemeente heeft 79.000 euro voor fietspad. De andere helft van de financiering wil de gemeente van de Provincie vragen. Dit wordt op dit moment onderzocht door de provincie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.