Home / archiefcentraal / feestelijk prinsenbal venekloeten

feestelijk prinsenbal venekloeten

Veel Venekloeten en carnavalisten van bevriende carnavalsverenigingen genoten zaterdagavond van het Prinsenbal dat ter ere van Prins Robin I (Lok) en Jeugdprins Daan I (Valk) werd georganiseerd. De feestzaal in het tijdelijke onderkomen van carnavalsvereniging De Venekloeten was goed gevuld. Onder andere de carnavalsverengingen de Turftrappers uit Slagharen, De Pompestompers en de Hunnen uit Steenwijk en de Keizerloeiers uit Deventer hadden gevolg gegeven aan de uitnodiging.

De feestvierders genoten van de optredens van de Dansmariekes. Onlangs sleepten de meisjes bij een concours in Hattemerbroek de eerste prijzen in de wacht. DJ Douwe en Flater Pretorkest zorgden voor de muzikale omlijsting.

Het eerste exemplaar van 39e editie van de Kloetenvaria werd uitgereikt aan Diana Hofman en Rita Kelder. Aankomende week wordt de kleurrijke carnavalskrant krant huis aan huis bezorgd in Dedemsvaart en de kom van Balkbrug.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.