familie wint campingcheque

De familie Barendsen uit Venlo heeft een campingcheque ter waarde van 250 euro ontvangen. De uitreiking van de cheque gebeurde op 15 februari bij Bravo Vouwwagenwereld in Ommen.

Aanleiding was een actie van Bravo op Facebook. De familie Barendsen is fervent kampeerliefhebber, lid van de Vouwwagenclub en zoekt regelmatig gezelschap tijdens een verblijf op campings in binnen- en buitenland.

Tijdens de middag bekeek de familie als echte vouwwagenliefhebbers de nieuwe aanwinsten in de showroom. Voor de Barendsen een echte snoepwinkel. Veel lof oogstte de nieuwe 3DOG-campingtenttrailer. De familie zette de trailer onmiddellijk op het verlanglijstje. “We gaan sparen voor deze kanjer”, zei de vader van het gezin enthousiast. De familie was erg blij met de campingcheque en het was naar eigen zeggen een geslaagde middag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.