Home / archiefcentraal / expositie bijzondere tekeningen mariette jans

expositie bijzondere tekeningen mariette jans

Mariette Jans exposeert van 28 februari tot en met 28 april in ‘t Olde Gemientehuus in Nieuwleusen. Jans rondde in 2010 haar kunstopleiding af en behaalde in 2012 haar docenten diploma. Ze mag zichzelf nu een gediplomeerd kunstenaar noemen. Ze haalt haar inspiratie voornamelijk uit de natuur en heeft een voorkeur voor het tekenen van dieren. Met precieze lijnen en kleine stipjes tovert ze op papier of op hout de meest prachtige creaties. Voor meer informatie kun je kijken op www.mariettejans.nl

De tekeningen van Mariette zijn van 28 februari tot en met 28 april te bezichtigen tijdens de openingstijden in ’t Olde Gemientehuus in Nieuwleusen. De expositie is te bewonderen tijdens de openingstijden van ’t Olde Gemientehuus. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en dinsdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.