deco home in ommen krijgt nieuwe eigenaar

Deco Home Barbara Aalpol heet binnenkort Deco Home Ommen. Aalpol stopt ermee en Martin Lukassen en zijn gezin nemen het stokje over.

Deco Home is een interieurspecialist met een groot assortiment aan onder andere verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen en tapijt. Lukassen neemt het bedrijf over “omdat zo’n zaak gewoon niet mag ontbreken in Ommen Hij heeft jarenlange ervaring en kennis opgedaan bij een grote verffabrikant. Ook is Lukassen geen onbekende in de interieur- en decoratiewereld. Hij en zijn gezin beheren nog een winkel in een die branche, in Dedemsvaart.

Aalpol stopt met de zaak omdat ze toe is aan iets nieuws. Lukassen is haar dankbaar: “Ik wil Barbara Aalpol bedanken voor haar inzet en het mede mogelijk maken van de overname.” De naam van de nieuwe zaak wordt ‘Deco Home Ommen’. Jeroen Aalpol is met zijn schildersbedrijf nog steeds verbonden met Deco Home en dat blijft volgens Lukassen zo ook. “Wij blijven elkaar aanvullen.”

Het aanbod van de winkel gaat flink op de schop. Zo komt er een compleet nieuwe raamdecoratie- en vloerenpresentatie, wordt de hoeveelheid behang fors uitgebreid en wordt de gordijnencollectie grotendeels vernieuwd. Verder wordt de verfcollectie onder handen genomen en aangepast aan de laatste trends. Ook nieuw is een spaarkaartsysteem. Klanten kunnen stempeltjes krijgen voor korting. Oude klanten hoeven zich over garantie geen zorgen te maken. “Klanten die problemen hebben met materialen die zij in het verleden hebben gekocht, kunnen ook bij de nieuwe winkel terecht. Dan proberen we het samen op te lossen”, zegt Lukassen.

Bij de opening van een nieuw (of in dit geval: vernieuwd) bedrijf horen natuurlijk speciale acties. Zo krijgen klanten korting op verschillende materialen en is er een prijs te winnen via de Facebookpagina van de winkel.

Deco Home Ommen opent zijn deuren op 6 maart om 09:30 uur. Het adres blijft hetzelfde: Gasthuisstraat 50, net als het telefoonnummer: 0529 451 369.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.