Home / archiefcentraal / dalfsennet presenteert glossy magazine

dalfsennet presenteert glossy magazine

Afgelopen vrijdag kwam het eerste glossy magazine van DalfsenNet uit. De burgemeester van Dalfsen, Han Noten, reikte het eerste exemplaar uit aan de hoofdredacteur en oprichter van DalfsenNet: Willy Schrijver.

Schrijver startte zes jaar geleden met DalfsenNet op internet. Vanaf nu is het medium dus ook op papier te lezen. Alle inwoners van Dalfsen krijgen het magazine deze week in de brievenbus. De burgemeester was positief over het magazine. “Dit is duidelijk gemaakt door mensen die weten hoe zoiets is bedoeld, met kennis van zaken en van de omgeving. Er is geen ondernemer in Dalfsen die per dag twintigduizend bezoekers krijgt op zijn website en jullie fiksen dat zo maar even. Ik wil DalfsenNet geen dag missen en ik kan iedereen aanraden het als startpagina te maken op zijn computer.”

Ook de voorzitters van de ondernemersverenigingen Dalfsen en Lemelerveld kregen een eerste exemplaar overhandigd door de burgemeester.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.