Home / archiefcentraal / cda dalfsen presenteert verkiezingsprogramma

cda dalfsen presenteert verkiezingsprogramma

De CDA-afdeling Dalfsen presenteerde afgelopen week haar programma ‘De kracht van Dalfsen’ voor de verkiezingen. “Het is een breed programma geworden dat goed is voor onze inwoners en onze gemeente. Daar kunnen we goed de verkiezingen mee in”, aldus lijsttrekker Jan Uitslag.

Het programma borduurt voort op de ingezette lijn van de afgelopen periode. Misschien wel het best samen te vatten met twee zinnen: ‘van vrijblijvend naar betrokken’ en ‘van grenzen naar ruimte’. Dat geeft goed aan dat de inwoners aan zet zijn en de gemeente ondersteunt. Niet andersom. Dat kan je breed zien. Het gaat bijvoorbeeld over de kwaliteit van leven en zorg die wordt geboden, maar ook over ondernemers op de bedrijventerreinen, het gaat om glasvezel in het buitengebied, om goede wegen van en naar onze dorpen.”

Concrete punten uit het programma zijn het behoud van voorzieningen in de kernen, waarbij gedacht moet worden aan de consultatiebureaus, de brandweerkazernes, de zwembaden en de bibliotheken.

Het volledige programma is te lezen op de website van de lokale afdeling: www.dalfsen.cda.nl

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.