Home / archiefcentraal / cafe calluna swingt mee met boogieman

cafe calluna swingt mee met boogieman

Michael Katon uit USA trad zaterdag 15 februari vanaf 20.30 uur op in Café Calluna in Ommen. Michael Katon wordt wel de Boogieman from Hell genoemd. Hij komt uit het dorpje Hell in de staat Michican USA. Zijn muziek is een combinatie van moddervette blues en energieke rock ‘n’ roll.

Michael speelde met een enorme gedrevenheid en je moest wel een hele stijve hark zijn wilde je bij deze muziek stil kunnen blijven zitten. Zijn Detroit boogie raakte letterlijk en figuurlijk de gevoelige snaar bij zowel blues- als hardrock liefhebbers. Michael liet zich, in tegenstelling tot veel andere gitaarhelden, niet in met egotripperij.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.