Home / archiefcentraal / bondsspeld uitgereikt aan schaakclublid

bondsspeld uitgereikt aan schaakclublid

Afgelopen donderdag is de gouden bondsspeld van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond uitgereikt aan Jan Menderink. Hij kreeg de bondsspeld omdat hij meer dan vijftig jaar lid is van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond.

Menderink was totaal onvoorbereid op de uitreiking: het was een echte verrassing voor hem. De schaker speelt bij vereniging Het Zwarte Paard (HZP) te Ommen. De uitreiking werd gedaan door wethouder Ilona Lagas uit Ommen en vond plaats in het Hervormd Centrum. Lagas prees Menderink om zijn medewerking, ook voorheen als invaller bij HZP. Behalve de speld voor de schaker was er ook een bloemetje voor zijn vrouw Annie.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.