bijna 140 kinderen op vakantiebijbelfeest

De medewerkers van het vakantiebijbelfeest werden maandag, op de eerste dag van het feest, verrast door een recordopkomst. Bijna 140 kinderen tussen vier en twaalf jaar kwamen opdagen. “Dat vonden we echt Te Gek! Geweldig dat er voor iedereen plek was, ook voor de peuters, moeders en andere belangstellenden. De kerkzaal en podium zaten helemaal vol.”

De ochtend begon met zingen onder leiding van een band. De kinderen werden verrast door een toneelspel van Tim en Bram die op zoek gingen naar de juiste weg. Ook in het bijbel verhaal ging Abraham op reis naar een nieuwe plek. Op de vraag wat de kinderen wel zouden willen in hun droomhuis was het duidelijk een huis met zwembad, trampoline en boomhut.

Dinsdagavond is er een afsluiting om 19.00 uur in de Nederlands Gereformeerde Kerk in Dalfsen. Daarbij is de hele familie welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.