astrid van velden wint crosscircuit

De Hardenbergse atleet Astrid van Velden heeft afgelopen zaterdag de vierde crosswedstrijd van het Crosscircuit van het Oosten gewonnen. De wedstrijd vond plaats rondom het recreatiegebied ‘Lage Veld’ in Wierden.

De atleten moesten een parcours afleggen over het strand en door het bos. Er deden in totaal ruim 150 atleten mee aan de korte cross van vijf kilometer. Na een snelle start pakte Van Velden de koppositie bij de dames en stond deze vervolgens niet meer af. Na twee ronden finishte zij als eerste vrouw met een tijd van 22 minuten en 36 seconden. Het was voor haar de vierde overwinning op rij.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.