wouter stel wint asc62 dartstoernooi

Wouter Stel heeft zaterdag het negende dartstoernooi van ASC’62 op zijn naam geschreven. In de finale, die in ‘first to 6’-verband werd gespeeld, versloeg hij Sander Bakhuis met 6-4. Stel bouwde snel een voorsprong maar 5-1 op, miste meerdere wedstrijddubbels, zag Bakhuis terugkomen, maar kon uiteindelijk alsnog de beker de lucht in tillen. Hij won het toernooi overigens al twee keer eerder.

Aan de dartswedstrijd deden zo’n 115 spelers mee, allemaal lid van de voetbalvereniging. De verliezersronde werd een prooi voor Giel Westerhof, die Daniël van Oenen achter zich liet. De hoogste finish werd gegooid door Luuk van Keulen. Hij checkte 104 met tripple 20, tripple 4 en dubbel 16.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.