workshop soulcollage bij atelier oosthoeve

Atelier Oosthoeve houdt op donderdag 30 januari een workshop SoulCollage. Een ontspannen ochtend waarin je een stuk wijzer wordt. SoulCollage laat je in verbinding komen met je intuïtie en inzicht krijgen in jezelf. Het geeft toegang tot je innerlijke wijsheid.

Het is een onbewust proces dat je in jezelf in beweging zet door het kiezen van afbeeldingen waartoe je je aangetrokken voelt. Deze afbeeldingen kun je knippen, scheuren en/of snijden en plak je vervolgens op een blanco kaart. Voor SoulCollage heb je geen artistiek talent nodig.

Datum: donderdag 30 januari 2014

Plaats: Atelier Oosthoeve, Oosteinde 86, 7711 BZ Nieuwleusen

Tijdstip: 9.30 – 12.30 uur

Opgave en informatie: www.oosthoeve.nl, 06-50413320 of info@oosthoeve.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.