Home / archiefcentraal / word vrijwilliger voor het wnf

word vrijwilliger voor het wnf

Wil je graag je steentje bijdragen aan een betere wereld? Word dan vrijwilliger bij het Wereld Natuur Fonds. Het regioteam IJssel-Vechtstreek is namelijk op zoek naar enthousiaste vrijwilligers uit de regio Dalfsen die zich in hun vrije tijd nuttig willen maken voor het WNF.

Het werk dat je doet is uitstekend te combineren met een studie of fulltime baan, de hoeveelheid tijd die je erin steekt bepaal je namelijk zelf. Ook kun je ervoor kiezen om enkele keren per jaar de handen uit de mouwen te steken tijdens een activiteit in de regio. Wil je het gezellige en dynamische team komen versterken? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Laura Israëls via 06-11032646.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.