Home / archiefcentraal / wnf houdt fotoworkshop natuur in de stad

wnf houdt fotoworkshop natuur in de stad

Het Wereld Natuur Fonds (WNF) Twente/Vechtdal houdt op zondag 2 februari een fotografieworkshop. De organisatie die zich inzet voor wereldwijde natuurbescherming zoekt het dit keer dichter bij huis. In Het Roombeek in Enschede kunnen enthousiaste amateurfotografen zich uitleven op het thema ‘Natuur in de stad’.

Na een korte introductie over het WNF volgt een korte uitleg over fotografie in de natuur, vol met tips/tricks. En dan wordt het echt leuk, want dan gaan de amateurfotografen op pad om zelf foto’s te maken in de omgeving.

Het WNF zal een inspirerende route meegeven. Bij terugkomst worden de foto’s verzameld, ervaringen gedeeld en de mooiste foto’s bekeken. En dat allemaal onder het genot van glühewein, soep en een broodje. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per persoon.

Voorwaarden

– In het bezit zijn van een digitale fotocamera (handmatig instelbaar)

– basiskennis compositie en techniek

18 jaar of ouder

– maximum deelnemers is 20

inschrijven voor 19 januari bij Hillyne Martini via hillyne@hotmail.com

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.