warm en spannend oliebollentoernooi

Hoewel het weer eerder aan de lente deed denken vonden vele honderden oliebollen gretig aftrek bij spelers en toeschouwers van het het traditionele nieuwjaarstoernooi van Hockeyclub Dalfsen.

Het recordaantal van achttien gelegenheidsteams uit Dalfsen hadden zich dit jaar ingeschreven om de sportieve strijd aan te gaan. Het spelersveld was uiterst gevarieerd: jong en oud, hele families, getrainde hockeyers en prille beginners, en iedereen die ook maar even een stick wilde vasthouden op deze zonnige zondagmiddag aan de Gerner Es.

Het team met de familie Janus als harde kern mocht na een epische finale uiteindelijk de wisselbeker mee naar huis nemen. Het toernooi werd geheel in nieuwjaarsstijl afgerond met een toespraak van voorzitter Marcel Slootweg en een toast op een succesvolle voortzetting van de competitie in 2014.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.