vlooienmarkt in diamanthal balkbrug

De Diamanthal aan de Hoogeveenseweg in Balkbrug vormt vanaf zaterdag 25 januari het decor voor de maandelijkse vlooienmarkt. Deze markt mag zich steeds verheugen op een grote belangstelling, zowel van standhouders als publiek. Het succes is mede te danken aan de aangebrachte isolatie in de kleine hal en de heldere nieuwe bodem.

In het gehele complex heerst nu een aangenaam klimaat en de nieuwe bodem geeft een helder uitstraling. Elke vierde zaterdag van de maand komen in deze accommodatie een groot aantal standhouders hun spullen te koop aanbieden. De koopwaar bestaat uit een grote variatie aan gebruikte, overjarige of antieke spullen, maar ook curiosa, hebbedingetjes en andere snuisterijen zijn er volop te vinden. Ook verzamelaars vinden hier dikwijls iets van hun gading. Kenmerkend is de gezellige en gemoedelijke sfeer.

De organisatie is geheel in handen van vrijwilligers van manege de Diamanthal, dus niet commercieel. De markt is van 08.00 tot 13.00 uur. De entree bedraagt een euro, kinderen mogen gratis naar binnen. Rond de hallen is een ruime gratis parkeergelegenheid. Voor meer informatie kun je kijken op www.diamanthal.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.