verkiezingsprogramma cda gepresenteerd

Het CDA Ommen heeft haar verkiezingsprogramma gepresenteerd met als titel ‘Oog voor elkaar’. In het programma is veel aandacht voor het buitengebied, maar ook de onderwerpen zorg en werk zijn speerpunten voor de komende periode. De Christen Democraten onder leiding van Annelies Bakelaar hebben hun oor te luister gelegd bij ruim 40 organisaties: “Van plaatselijke belangen tot de handelsvereniging en van het midden- en kleinbedrijf tot sport, welzijn en natuurverenigingen. Door al deze gesprekken die in het afgelopen jaar zijn gevoerd hebben we een goed beeld gekregen van wat er leeft in samenleving en waar de behoeftes liggen van al deze organisaties”, aldus lijsttrekker Bakelaar.

Nadrukkelijk aandacht voor buitengebied

“De helft van de inwoners van de gemeente Ommen woont in het buitengebied”, vervolgt Bakelaar haar verhaal. Voor ons reden om gesprekken aan te gaan met de plaatselijke belangen om te kijken waar hun behoeftes liggen. Zo streven we bijvoorbeeld naar verantwoord uitbreiden van de agrarische sector, maar ook naar aanleg van glasvezel in het buitengebied.”

Kwaliteit basiszorg staat voorop

“Goede zorg begint met een gesprek aan de keukentafel. Daarin wordt besproken wat iemand wel kan en waarbij hij of zij hulp nodig heeft. De kwaliteit van de basiszorg stelt het CDA voorop, wat betekent dat het af wil van overbodige regels en bureaucratie”, besluit Bakelaar haar verhaal.

Het volledige programma is te lezen via https://www.cda.nl/overijssel/ommen/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.