Home / archiefcentraal / vechtdal een ultiem vakantieparadijs

vechtdal een ultiem vakantieparadijs

Uniek in Nederland: Zeven ‘Best Campings’ binnen een straal van tien kilometer

“Het Vechtdal is een zeer ‘vruchtbaar’ gebied met zeven ‘Best Campings’ binnen een straal van tien kilometer. Dat is toch opmerkelijk”, vertelt Wendy Weijdema, merkleider Vechtdal Marketing. “Tussen de Overijsselse Vecht en Regge beleef je het ultieme vakantie gevoel. Dit heeft te maken met een aantal factoren. In het Vechtdal vind je de mooiste bossen en zandverstuivingen, de leukste pretparken, verschillende recreatiemogelijkheden aan de Vecht en de vrolijkste kindercampings. Je wilt hier maar één ding: er op uit met het hele gezin!”

De zeven campings bekroond met de titel ‘Best Camping’ in het Vechtdal zijn: Camping Beerze Bulten in Beerze, Kampeerdorp De Zandstuve in Rheeze, Camping ’t Veld in Rheeze, Vakantiepark het Stoetenslagh in Rheezerveen, Camping de Kleine Wolf in Stegeren, Ardoer Vakantiepark ’t Rheezerwold in Hardenberg en Sprookjescamping de Vechtstreek in Rheeze die zelfs in 2014 uitgeroepen is tot ‘Beste gezinscamping van Europa’. Kijk voor meer informatie over deze campings op www.vechtdaloverijssel.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.