Home / archiefcentraal / usv klaar voor wesepe

usv klaar voor wesepe

USV opent zondag het tweede deel van de competitie met een thuiswedstrijd tegen Wesepe. In de eerste ontmoeting in Wesepe leed het team van coach Theo van ’t Zand een onnodige 2-1 nederlaag. De blauwwitten hebben op sportpark Hulsterlanden dus nog wat recht te zetten. Als USV de goede lijn van de laatste competitiewedstrijden voor de winterstop door kan trekken dan kan het aansluiting krijgen met de subtop in de klasse.

Na de verrassende 7-3 overwinning van afgelopen dinsdag in de oefenwedstrijd tegen zaterdag 3e klasser ZZVV uit Zuidwolde werd zondag IJhorst met 3-0 aan de kant gezet. Doelpuntenmakers op het kunstgras van buur s.v. Nieuwleusen waren Sander Schaeffer, Ron Meijerink en Rick Timmerman. Indien de weersomstandigheden het toelaten wordt er zondag om 14.00 uur in Nieuwleusen afgetrapt.

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 verliest eerste bekerwedstrijd ASC’62 speelde de eerste bekerwedstrijd uit tegen BWO in Hengelo en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.