usv klaar voor wesepe

USV opent zondag het tweede deel van de competitie met een thuiswedstrijd tegen Wesepe. In de eerste ontmoeting in Wesepe leed het team van coach Theo van ’t Zand een onnodige 2-1 nederlaag. De blauwwitten hebben op sportpark Hulsterlanden dus nog wat recht te zetten. Als USV de goede lijn van de laatste competitiewedstrijden voor de winterstop door kan trekken dan kan het aansluiting krijgen met de subtop in de klasse.

Na de verrassende 7-3 overwinning van afgelopen dinsdag in de oefenwedstrijd tegen zaterdag 3e klasser ZZVV uit Zuidwolde werd zondag IJhorst met 3-0 aan de kant gezet. Doelpuntenmakers op het kunstgras van buur s.v. Nieuwleusen waren Sander Schaeffer, Ron Meijerink en Rick Timmerman. Indien de weersomstandigheden het toelaten wordt er zondag om 14.00 uur in Nieuwleusen afgetrapt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.