Home / archiefcentraal / uitzendbureau gerrits gaat voor juiste match

uitzendbureau gerrits gaat voor juiste match

Met de start van haar eigen onderneming – Uitzendbureau Gerrits – kan het nieuwe jaar niet beter beginnen voor Rietje Gerrits uit Nieuwleusen. “Door mijn jarenlange ervaring in de uitzendwereld wil ik de werkzoekende gericht helpen en begeleiden bij het zoeken naar een baan. Ik wil de mensen persoonlijk aan het werk krijgen, niet door simpelweg een cv te versturen met de boodschap: ‘U hoort nog van mij’.”

Rietje weet als geen ander wat belangrijk is voor de werkzoekende, maar ook voor de werkgever. De onderneemster richt haar pijlen op alle branches en haar werkgebied bestrijkt met name de regio Vechtdal. Uitzendbureau Gerrits heeft vacatures op elk niveau en samen wordt er gekeken naar mogelijke functies en welke opdrachtgever het beste bij de persoon past. Niet alleen opleiding en werkervaring telt, ook wordt gekeken naar groeimogelijkheden in de toekomst.

“Betrouwbaarheid, korte lijnen en heldere afspraken. Dat is mijn streven”, brengt Gerrits naar voren. Tevens bemiddelt en werkt Uitzendbureau Gerrits samen met ZZP-ers die ruimte over hebben in hun planning.

Door de jaren heen heeft Gerrits een groot netwerk en goodwill opgebouwd en spreekt ze de taal van de mensen. “Waar ik mij in onderscheid, is mijn behoefte om kleinschalig te werk willen gaan en laagdrempelig te blijven, zodat er een match ontstaat.”

Ook is het volgens Rietje belangrijk dat de zaken goed geregeld zijn en worden de salariëring en financiële administratie ondergebracht bij een backoffice service die aangesloten is bij NBBU en NEN is gecertificeerd.

Voor meer informatie: www.uitzendbureaugerrits.nl of bel voor een afspraak:

06–48550714.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.