Home / Algem / trouwe leden cpvn in zonnetje gezet

trouwe leden cpvn in zonnetje gezet

Christelijke Plattelandsvrouwen Nieuwleusen (CPVN) heeft dinsdag tijdens haar jaarvergadering enkele trouwe leden gehuldigd. Mevrouw J. Seinen uit Ankum is al 55 jaar zittend lid en de dames R. Harke Kappert en K. Brandsema Kappert is al veertig jaar lid.

Na de huldiging was er de vermakelijke samenspraak in dialect ‘Slachtvisite’, gebracht in klederdracht, door leden van de Historische vereniging van Noordijk. Ondertussen werden er bijpassende hapjes geserveerd, zoals bakleverworst en roggebrood met spek. Bovendien kon iedereen slachtproducten kopen.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.