Home / archiefcentraal / tessa naar indoor kampioenschappen

tessa naar indoor kampioenschappen

Tessa Rumph is zaterdag maar liefst tweemaal kampioen geworden van de kring Vechtdal. Met haar pony The Corws General heeft ze gewonnen in de dressuurklasse L2 categorie AB met 159 en 165 punten. Met Rainy May heeft ze de eerste prijs gewonnen in de B-dressuur cat AB met 193 en 193 punten. Met Rainy May gaat Tessa naar de Overijsselse indoor kampioenschappen.

In de kerstvakantie heeft Tessa met The Corws General in Elim de eerste prijs gewonnen in het B-springen. In Dalerveen heeft ze met Rainy May de eerste prijs gewonnen in de B-dressuur met 198 punten. In Hellendoorn heeft deze combinatie de tweede prijs met 197 punten in de B-dressuur. Marit Golsteijn heeft in Emmeloord met Bo in de klasse Z2 categorie D/E een 3e prijs gehaald met 64,9%.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.