t plein bevat nog te weinig cultuur

Dat de initiatiefgroep van ’t Plein de volledige 8 miljoen krijgt, lijkt onwaarschijnlijk. Het reserveerde bedrag van drie miljoen euro met een bijdrage van twee miljoen euro extra is waarschijnlijker.

Gemeentebelangen liet weten een partner als de bibliotheek te missen en de samenwerking met het onderwijs nog onvoldoende te vinden. Uit het haalbaarheidsonderzoek, dat in de zomer gepresenteerd wordt, moet duidelijk worden in hoeverre het Agnieten College ingepast kan worden.

Net als Gemeentebelangen vinden ook de PvdA en de ChristenUnie het plan nog te weinig cultuur bevatten. Desalniettemin vinden de partijen de plannen een goed begin. Ook de VVD vindt het plan nog niet compleet. Het CDA wil eerst sporthal en ontmoetingscentrum De Schakel renoveren, tenzij het meer geld gaat kosten om te wachten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.