Home / archiefcentraal / t plein bevat nog te weinig cultuur

t plein bevat nog te weinig cultuur

Dat de initiatiefgroep van ’t Plein de volledige 8 miljoen krijgt, lijkt onwaarschijnlijk. Het reserveerde bedrag van drie miljoen euro met een bijdrage van twee miljoen euro extra is waarschijnlijker.

Gemeentebelangen liet weten een partner als de bibliotheek te missen en de samenwerking met het onderwijs nog onvoldoende te vinden. Uit het haalbaarheidsonderzoek, dat in de zomer gepresenteerd wordt, moet duidelijk worden in hoeverre het Agnieten College ingepast kan worden.

Net als Gemeentebelangen vinden ook de PvdA en de ChristenUnie het plan nog te weinig cultuur bevatten. Desalniettemin vinden de partijen de plannen een goed begin. Ook de VVD vindt het plan nog niet compleet. Het CDA wil eerst sporthal en ontmoetingscentrum De Schakel renoveren, tenzij het meer geld gaat kosten om te wachten.

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.