Home / archiefcentraal / sv dalfsen proost op het nieuwe jaar

sv dalfsen proost op het nieuwe jaar

SV Dalfsen heeft zondag in het clubgebouw de traditionele nieuwjaarsreceptie gehouden . Voorzitter Jos Ramaker nam samen met een groot aantal leden het glas ter hand om te proosten op het nieuwe jaar. De opkomst was opmerkelijk groot en jong en oud genoot van een perfect georganiseerde middag.

Vanaf 12.00 uur werd overigens onder prima weersomstandigheden een gezellig rommeltoernooi gespeeld. Een 8-tal teams speelden onderlinge partijtjes op een half veld om de eeuwige roem. Op een kleiner veld voor het clubgebouw speelden diverse jeugdleden hun onderlinge competitie uit.

Na de voetbal stond een kop soep en een broodje gereed in de kantine om de hongerige magen te stillen waarna om 14.00 uur de prijsuitreiking van de Grote Clubactie startte. Door de leden werden dit jaar maar liefst 1.250 loten aan de man gebracht met als absolute topverkoper Sem Ponger, gevolgd door Tim Noordman en Niels Pasman. Allen ontvingen uit handen van Rene Eijkelkamp een cadeau cheque of een mooi cadeau.

Om 15.00 uur startte de nieuwjaarsreceptie met een uitgebreide speech van voorzitter Jos Ramaker. In eerste instantie werd teruggeblikt op het jaar 2013. Naast sportieve successen als de promotie van het eerste team en het kampioenschap van twee zaalvoetbalteams werd ook stilgestaan bij enkele droevige gebeurtenissen met name de recente vermissing van een groot vrijwilliger binnen de vereniging. De naaste familie werd sterkte toegewenst om deze onzekere tijd door te komen.

Vervolgens werd een doorkijkje gemaakt naar de nabije toekomst, met de vernieuwing van de kleedaccommodatie als speerpunt. De bestaande kleedkamers zijn inmiddels gerenoveerd en samen met zustervereniging ASC´62 zal weldra begonnen worden aan de nieuwbouw van een tweetal extra kleedkamers. De vrijwilligersgroep heeft tot nu toe alles perfect uitgevoerd en staat te popelen om met het vervolg te starten. Als aanmoedigingspremie ontvingen ze uit handen van de sponsorcommissie een flacon SVD-shampoo.

Ook de kerstbomenverkoop door de vutters is weer prima verlopen. Met meerdere verkooppunten en een goede kwaliteit zijn weer vele kerstbomen namens SV Dalfsen verkocht. Ook de kerstbomenverkopers ontvingen uit handen van de voorzitter een flacon shampoo.

Na een aantal ronden Rad van Avontuur werden om 17.00 uur de winnaars bekend gemaakt van de prijsvraag: ‘Raad het vet en win een etentje bij Het Roode Hert’. Doel was om het totaal gewicht van alle negen bestuursleden te raden. Uiteindelijk werd het team ‘Gewoon Tob’ als winnaar uitgeroepen, met een geschat gewicht van 855,4 kg zat het team maar 700 gram af van het werkelijke gewicht (854,7 kg).

Lees ook

USV ontvangt Vilsteren voor de beker

NIEUWLEUSEN – Na een aantal oefenwedstrijden staat zondag voor USV de eerste officiële wedstrijd van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.