Home / archiefcentraal / st vitus brengt kraaien in t vossenhol

st vitus brengt kraaien in t vossenhol

Leden van toneelvereniging St. Vitus zijn zich aan het voorbereiden om het toneelstuk ‘Kraaien in het Vossenhol’, geschreven door H.Thole, op de planken te brengen. Deze klucht in drie bedrijven laat zien hoe de directeur van Pension ‘Het Vossenhol’ en zijn bewoners door hun aangenomen conciërge en zijn vrouw op een ludieke wijze in de maling wordt genomen.

Nietsvermoedend probeert de sluwe directeur van het pension met zijn schijnbaar rare snaken van bewoners de door hem aangenomen conciërge Willem Kraai en zijn vrouw financieel een loer te draaien. Echter Willem Kraai laat zien hoe hij wel op een hele slimme, maar humoristische manier, gerief komt halen voor eerder aangedaan familieleed.

Het stuk zit boordevol onverwachte ontwikkelingen en is doorspekt met een grote dosis humor. Het stuk wordt opgevoerd op 15 en 22 februari , beide keren om 20.00uur in Partycentrum Vitus in Dedemsvaart. Kaarten kosten 7,50 euro, inclusief een kop koffie. Vooraf reserveren bij St.Vitus Partyhuis via 0523-617343 of bij A.Wittendorp via 06-23563982 (na 18.oo uur). Wie het ook leuk lijkt om toneel te spelen, is van harte welkom bij de vereniging. Aanmelden kan bij A.Wittendorp.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.