Home / Ankum / sponsorverkoop bij kledingbank nieuwleusen

sponsorverkoop bij kledingbank nieuwleusen

De Kledingbank Nieuwleusen houdt zaterdag 1 februari een sponsorverkoop. De overgebleven wintercollectie wordt dan verkocht tegen zeer zachte prijsjes. De opbrengst wordt weer gebruikt als sponsorgeld voor kosten die de Kledingbank maakt. Tevens wordt de wintercollectie zo opgeruimd, zodat er weer ruimte komt voor de nieuwe voorjaars- en zomercollectie die bij de volgende uitgiften centraal staat. De kledingbank zet zich in voor mensen die het aan financiële middelen ontbreekt om zelf kleding aan te schaffen. Door middel van uitgiftes krijgen zij kleding, schoenen, tassen en accessoires. Op die manier wil de Kledingbank een bijdrage leveren aan de armoedebestrijding.

Kennismaking

Ook is de Sponsorverkoop een goede manier voor inwoners van Nieuwleusen en omstreken om kennis te maken met de Kledingbank Nieuwleusen. De Kledingbank zamelt ook kapotte of bevlekte kleding in. Deze is niet geschikt voor de uitgifte, maar wordt opgehaald en hergebruikt door Curitas. Dus kapotte broeken of verdwaalde sokken zijn ook meer dan welkom.

Stichting

De Kledingbank Nieuwleusen is een stichting geworden. Vorige week is de akte getekend bij notaris Rogier Lukas van Vechtstede Notarissen in Nieuwleusen. De oprichters zijn blij een nieuw dimensie aan hun goede doel te kunnen geven. Een stichting biedt nog meer mogelijkheden om kleding in te zamelen voor mensen die het hard nodig hebben.

De Sponsorverkoop is zaterdag 1 februari van 13.00 tot 16.00 uur bij de Kledingbank Nieuwleusen aan de Grift 21. Meer informatie vind je op www.kledingbanknieuwleusen.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.