snertloop voor pannaveld sv nieuwleusen

De Supportersvereniging van S.V. Nieuwleusen houdt op zaterdag 4 januari, samen met Bos Bedden Loopgroep AG ’85, de derde editie van de Snertloop. Deze prestatieloop voor jong en oud staat open voor iedereen. De deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 5 en 10 km.

De start op sportpark Het Klaverblad is om 14.00 uur. Inschrijven kan vanaf 13.15 uur tot tien minuten voor de start. Het inschrijfgeld bedraagt 3 euro. Voor de jeugd t/m 12 jaar is er een parcours van 1,1 km uitgezet. Deelname hieraan is gratis.

Voor de winnaars zijn er ereprijzen beschikbaar gesteld. Iedere deelnemer ontvangt een herinnering. Voor wandelaars is er een prachtige route uitgezet van 5 en 10 km. Zij kunnen starten vanaf 13.00 uur.

Na afloop is er voor iedereen een kop heerlijke snert. De opbrengst van de Snertloop komt ten goede aan het nog te realiseren pannaveld van S.V. Nieuwleusen. Meer informatie over de Snertloop is te vinden op www.ag85.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.