Home / archiefcentraal / snertloop voor pannaveld sv nieuwleusen

snertloop voor pannaveld sv nieuwleusen

De Supportersvereniging van S.V. Nieuwleusen houdt op zaterdag 4 januari, samen met Bos Bedden Loopgroep AG ’85, de derde editie van de Snertloop. Deze prestatieloop voor jong en oud staat open voor iedereen. De deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 5 en 10 km.

De start op sportpark Het Klaverblad is om 14.00 uur. Inschrijven kan vanaf 13.15 uur tot tien minuten voor de start. Het inschrijfgeld bedraagt 3 euro. Voor de jeugd t/m 12 jaar is er een parcours van 1,1 km uitgezet. Deelname hieraan is gratis.

Voor de winnaars zijn er ereprijzen beschikbaar gesteld. Iedere deelnemer ontvangt een herinnering. Voor wandelaars is er een prachtige route uitgezet van 5 en 10 km. Zij kunnen starten vanaf 13.00 uur.

Na afloop is er voor iedereen een kop heerlijke snert. De opbrengst van de Snertloop komt ten goede aan het nog te realiseren pannaveld van S.V. Nieuwleusen. Meer informatie over de Snertloop is te vinden op www.ag85.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.