sjanne gezelligste winkel van dalfsen

SJANNE damesmode is gekozen als ‘Gezelligste winkel van Dalfsen. “Verrassing op verrassing! Het houdt niet op”, reageert Jeannet Knoll van SJANNE enthousiast. “ We gingen 2013 uit met de uitzending van RTL4 op televisie en we gaan het nieuwe jaar in als winnaar van de gezelligste winkel van de gemeente Dalfsen. Als dat geen mooi begin van het jaar is? Maar daar laten we het uiteraard niet bij. We zetten alle zeilen bij om nu ook de gezelligste winkel van Overijssel en misschien wel van Nederland te worden.”

SJANNE wil alle stemmers hartelijk bedanken voor het uitbrengen van hun voorkeur voor SJANNE. “Voor ons een hele eer en dat gaan we zeker belonen met een feestje in de gezelligste winkel van de gemeente Dalfsen. Hoe? Dat laten we nog even afhangen van de uitslag van de verkiezing van Overijssel. Want SJANNE is nu eerst nog in de race voor de gezelligste winkel van Overijssel èn van Nederland. We waarderen het bijzonder als u nogmaals een stem op ons wilt uitbrengen.”

Dat SJANNE in 2014 er weer zin in heeft om vrouwen te verrassen is een feit. “Zo kunnen we alvast vertellen dat we gevraagd zijn om op de Internationale Vrouwendag – op 8 maart 2014 in Zwolle – de modeshow te gaan verzorgen. Veel vrouwen zullen zich gaan verwonderen over onze overweldigende show.” De toegang is gratis. Meer informatie vind je op www.zwolsvrouwenplatform.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.