ron jans langer bij pec zwolle

Hoofdtrainer Ron Jans heeft zijn contract bij PEC Zwolle met één seizoen verlengd. De 55-jarige oefenmeester staat hierdoor ook het komende seizoen bij PEC Zwolle als trainer voor de groep: ,,De eerder genoemde ‘punten en komma’s’, waardoor de verlenging van het contract tot op dat moment nog niet definitief was, waren snel weggewerkt”, vertelt de Zwolse hoofdtrainer.

Jans is zeer tevreden met zijn contractverlenging: ,,Ik voel me erg plezierig bij PEC Zwolle en kijk er naar uit om er, samen met de rest van de technische staf, voor te zorgen dat de spelers zich hier in Zwolle blijven ontwikkelen. Ons doel blijft ervoor te zorgen dat PEC Zwolle nog vele seizoenen in de Eredivisie te zien is. De contractonderhandelingen verliepen soepel. In Zuid-Afrika hebben we met elkaar gesproken. Dit was een prettig gesprek, waarvoor ik de wijn mocht uitzoeken (Rust en Vrede Shiraz uit 2011). Als je samen tevreden bent is het niet zo moeilijk om eruit te komen.”

Technisch directeur Gerard Nijkamp is content dat Jans ook het komende seizoen bij PEC Zwolle blijft: ,,We wilden Ron graag langer aan PEC Zwolle binden. Onder leiding van Ron heeft de selectie het afgelopen half jaar duidelijke voorwaartse stappen gezet. We willen samen met hem en de rest van de technische staf de volgende fase ingaan en zo te groeien tot een stabiele Eredivisieclub. Het is mooi dat het gevoel van beide kanten goed is en dat we snel tot een overeenkomst zijn gekomen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.