roely dijkman zelfstandig reisadviseur

Roely Dijkman start op 6 januari als zelfstandig reisadviseur aan huis. “Vanwege het faillissement van OAD, waar Globe Reisburo Ommen een onderdeel van was, moest het kantoor in Ommen sluiten”, vertelt Roely. “Werk wat ik met enorm veel plezier uitoefende, kwam hierdoor aan een abrupt einde. Na ruim elf jaar in Ommen te hebben gewerkt en met meer dan twintig jaar reiservaring, heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen als zelfstandig reisadviseur en heb mij aangesloten bij The Travel Club, een club van professionele reisadviseurs met dezelfde passie voor reizen en klantgerichtheid als die ik voor ogen heb.”

Wachttijden op het reisbureau of steeds door een ander geholpen worden, maar ook het oneindige zoeken op internet naar juist dat ene aanbod dat aansluit bij de eigen reisbehoefte zijn verleden tijd. Vanaf nu heeft u uw eigen persoonlijke reisadviseur die alle tijd voor u heeft en u voor, tijdens en na uw reis volledig begeleid. “Het is voor mij een uitdaging om mijn ervaring en kennis van reizen met u als klant te kunnen delen en u een fantastische vakantie te bezorgen. Vanuit huis kan ik via mail en telefoon of op afspraak bij u thuis of op locatie u adviseren en helpen met het boeken van reizen. Overdag ,´s avonds of in het weekend. Ook buiten kantoortijden, wanneer het u het beste past.”

Online

Boekt u het liefst online, dan is dat geen probleem. “Via mijn eigen website boekt u zelf uw reis. Kies voor afhandeling door mij en zo heeft u toch de service van uw eigen reisadviseur aan huis. Wilt u graag vooraf uitgebreid advies, dan maakt u een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij u thuis. Niets anders dan voordelen dus, ik neem echt de tijd om naar uw vakantiewensen te luisteren en zo kan ik u een reis of vakantie op maat adviseren. Maak gerust geheel vrijblijvend een afspraak of mail me uw vakantiewensen of wensen voor een zakelijke reis of groepsreis en ervaar zelf het gemak van een persoonlijk reisadviseur!”

Meer informatie over The Travel Club Ommen is verkrijgbaar bij Roely Dijkman, Merelstraat 13, ommen@thetravelclub.nl en www.thetravelclub.nl/ommen

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.