regionaal koningsportret voor dalfsen

De raadszaal in Dalfsen krijgt een bijzonder Koningsportret. Jasper Krabbé, de zoon van Jeroen Krabbé, heeft een portret ontworpen dat bestaat uit bijvoorbeeld draden uit meelzakken van molen Fakkert en fietsbanden van Union. Het kunstwerk, uitgevoerd als wandkleed in diverse stoffen, moet in 2015 af zijn.

Het portret van de koning komt op de grote wand en moet ook zichtbaar worden vanaf het plein. Doordat de koning ‘naar buiten kijkt’, wordt in het kunstwerk een verbinding gelegd tussen de gemeente en de gemeenschap.

Voor het kunstwerk werkt Dalfsen samen met de Oranjeverenigingen in Dalfsen, Hoonhorst, Oudleusen en Nieuwleusen en de Feestcommissie in Lemelerveld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.