pec zwolle komt net te kort tegen vitesse

PEC Zwolle is er zaterdagavond niet in geslaagd te stunten tegen Vitesse. In Zwolle werd het 1-2.

Al heel vroeg in de wedstrijd kwam de ploeg van trainer Ron Jans op een 0-1 achterstand. Atsu schoot de eerste de beste kans van de wedstrijd, in de derde minuut, meteen achter doelman Diederick Boer. Lang kon Vitesse niet van de voorsprong genieten, want in de tiende minuut stond het alweer gelijk dankzij een doelpunt van Guyon Fernandez.

Nog geen twee minuten later kreeg Vitesse de kans op de 1-2. Bart van Hintum maakte een overtreding op Ibarra in de eigen zestien. Piazon legde aan voor de daaropvolgende strafschop, maar doelman Boer bleek een echte penaltykiller. De doelman van PEC pakte de strafschop klemvast.

De wedstrijd ging in het restant van de eerste helft over en weer. Beide ploegen kregen goede kansen op de voorsprong, maar wisten voor rust niet meer te scoren.

De tweede helft leek de wedstrijd lange tijd op een gelijkspel af te gaan. Beide ploegen wilden wel, maar opgelegde kansen kwamen er niet. Toch was het Vitesse die aan het langste eind trok. Patrick van Aanholt passeerde doelman Boer vlak voor tijd en maakte de beslissende 1-2.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.