otten erelid bos bedden loopgroep ag 85

Hij ontving van woordvoerder Theo van der Horn een bos bloemen en hij raakte zichtbaar geëmotioneerd na de lovende woorden van Theo en het hartverwarmende applaus van de leden. Jan Otten is na Gert van Tol het tweede erelid van de club.

Tijdens de ledenvergadering werden de clubkampioenen van 2013 gehuldigd. Kampioen bij de mannen tot 40 jaar werd Bert de Boer. Albert Mussche werd kampioen van de mannen 40+ en Harm Kooiker was de beste van de mannen 50+. Bij de dames tot 40 jaar ging de titel naar Mirella Makkinga en Marry Marsman werd kampioene bij de dames 40+. De wisselbekers voor de algehele kampioenen gingen naar Bert de Boer en Mirella Makkinga.

Michiel Huzen is de winnaar geworden van het Kilometervretersklassement. Hij liep in 2013 maar liefst 652,5 wedstrijdkilometers. Van de dames liep Marloes Roo veruit de meeste kilometers. Zij heeft vorig jaar 599,4 wedstrijdkilometers gelopen. De vergadering werd voorafgegaan door een clinic Body Balance verzorgd door Jeanet Wever van Helios.

Bos Bedden Loopgroep kende in 2013 een ledenaanwas van ruim 30 procent en heeft momenteel 136 leden. De club organiseert drie georganiseerde trainingen per week. Meer informatie is te vinden op www.ag85.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.