optreden page bij cafe calluna

De band Page treedt op zaterdag 25 januari op in Café Calluna in Ommen. De oprichting van een band door gitarist Erwin van Ligten en de Amerikaanse zangeres/gitariste Monica Page is nooit tot stand gekomen. Erwin heeft daarna de band geformeerd samen met leadzanger Michel van Dijk(Alquin). Zij besloten echter de naam Page te houden.

De rythmsectie in deze bluesrockformatie bestaat uit bassist Michael Peet(T.C Matic/Jan Akkerman), en drummer Kim Hayworth(Time Bandits/Meteors). Het repertoire van Page bestaat uit werken van hun idolen, zoals Black Crowes, Daniel Lanois, Free, Pretenders, Flying Burito brothers Stevie Ray Vaughn, Bob Dylan en vele anderen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.