Home / archiefcentraal / open repetitie avond sallands bachkoor

open repetitie avond sallands bachkoor

Het Sallands Bachkoor houdt op maandag 20 januari een Open Repetitieavond voor iedereen die van zingen houdt. De avond vindt plaats om 19.45 uur in de grote zaal van De Carrousel in Ommen. Deze avond biedt een prachtige gelegenheid een kijkje te nemen in de keuken van dit gerenommeerde oratoriumkoor, met leden uit geheel Overijssel en Drenthe.

Het Sallands Bachkoor geeft twee keer per jaar een concert. In het voorjaar in de regel de Matthäus- of Johannes Passion van J.S. Bach, afgewisseld met werken van andere componisten, zoals Mozart, Fauré. Rossini, Mendelssohn en Schubert. Voor komend najaar bestaan er verregaande plannen voor een uitvoering van de wereldberoemde Misa Criolla van Ariel Ramirez, in samenwerking met een Argentijns koor en orkest.

Sopranen, alten en vooral tenoren en bassen worden uitgenodigd om op de 20ste de bijzonder plezierige sfeer te proeven, te luisteren en, wie weet, al wat mee te zingen met het prachtige Avodath Hakodesh van Ernest Bloch, dat voor begin mei op het programma staat.

Als dat goed bevalt, is het mogelijk om als aspirant-lid enkele repetities mee te maken. Daarna neemt dirigent Leendert Runia een stemtoets af en kan men, na gebleken geschiktheid, heel veel plezier beleven bij het Sallands Bachkoor. Inlichtingen: Cita Gaikema, telefoon: 0523-615087 of email: cita.gaikema@gmail.com

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.