Home / archiefcentraal / ondernemers ontmoeten wouter koolmees

ondernemers ontmoeten wouter koolmees

Tweede Kamerlid Wouter Koolmees (D66) komt op woensdag 19 februari naar Ommen om in gesprek te gaan met de ondernemers uit het Vechtdal. Tijdens een politiek café in landgoed Het Laer is er gelegenheid voor een persoonlijke ontmoeting. De avond wordt georganiseerd door D66 Vechtdal.

Het programma met Wouter Koolmees begint om 20.00 uur, maar vanaf 19.30 uur zijn de gas-ten al welkom. De toegang is gratis en aanmelden kan via info@d66vechtdal.nl

Wouter Koolmees:“Mensen moeten de kansen krijgen om zichzelf te ontwikkelen, met een overheid die ruimte laat voor eigen initiatief en vertrouwt op de eigen kracht van mensen, bedrijven en organisaties. Dit betekent voor mij: kansen bieden.”

D66 Vechtdal stuurde een persbericht over de ontmoeting met Koolmees. ‘D66 staat voor een duurzaam economisch beleid, het delen van de welvaart is een vanzelfsprekendheid. Daarbij is het streven naar economische zelfstandigheid voor zoveel mogelijk burgers een belangrijk uitgangspunt. D66 kiest voor het versterken van de economie met een accent op kennis, innovatie en creatief ondernemerschap.

De gemeente moet de lokale economische structuur versterken, bijvoorbeeld door het stimuleren en faciliteren van startende ondernemers. Een sterk MKB is van wezenlijk belang voor de economische ontwikkeling van het Vechtdal. Het gemeentelijk beleid kan hier aan bijdragen door bijvoorbeeld nadrukkelijk aanbestedingen open te stellen voor het MKB en ZZP’ers. Ook investeren in de relatie met onderwijsinstellingen is in dit verband noodzakelijk.’

Lees ook

ChristenUnie Overijssel wil provinciaal fonds voor transitie agrarische sector

REGIO – De Statenfractie van ChristenUnie Overijssel lanceert een manifest hoe de boeren te ondersteunen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.