Home / archiefcentraal / nieuwjaarsspeech flash aanpakken

nieuwjaarsspeech flash aanpakken

Volleybalvereniging Flash heeft zaterdag haar nieuwjaarsreceptie gehouden voor alle leden, sponsoren en vrijwilligers. De voorzitter van Flash, Tineke Meijerink, blikte kort terug op het jaar 2013, maar keek vooral vooruit naar het jaar 2014.

In 2013 heeft het bestuur van Flash een aantal zaken in ontwikkeling gezet en daarmee de vereniging proberen verder uit te bouwen. Flash wil in 2014 weer andere zaken aanpakken. De voorzitter doelde daarbij op het vormen, voor een groot gedeelte, van het nieuwe beleid. Waarbij de prioriteit bij het nieuwe technische beleid ligt.

Tevens stipte Tineke Meijerink de regels omtrent de nieuwe drank- en horecawet aan, Flash zal als sportvereniging zeker haar verantwoordelijkheid hierin nemen. De speech werd afgesloten met de conclusie dat Flash een vereniging is die van aanpakken houdt en dat de vele onmisbare vrijwilligers helpen om de vereniging draaiende te houden. Deze zeer gewaardeerde club mensen zijn goud waard en Flash hoopt in 2014 deze club te behouden en verder uit te breiden.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.