n340 en n377 mogelijk niet aangepakt

Dikke kans dat er voorlopig niets gaat veranderen aan de N340 en de N377. Volgens Gedeputeerde Staten kan er 125 miljoen euro worden bezuinigd op de verbeteringskosten voor de provinciale wegen, maar dat betekent dat er niets gaat veranderen.

De N340 blijft dan gewoon een tweebaansweg waar 80 kilometer per uur gereden mag worden. De knelpunten bij Oudleusen en Dalfsen blijven dan hetzelfde. De N377 zou dan überhaupt niet aangepakt worden. Of de verdieping bij Balkbrug wordt uitgevoerd, is ook nog zeer de vraag.

De bezuinigingsplannen staan in de aanbestedingsbrief. Het is nu aan de Staten wat er gaat gebeuren. Dat wordt op 5 februari bekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.