Home / archiefcentraal / n340 begin februari in statencommissie

n340 begin februari in statencommissie

De bespreking over de N340 wordt naar verwachting in de Statencommissie van 5 februari vervolgt. Gedeputeerde Staten heeft de opdracht de consequenties van het aannemen van de motie Nijhof – versobering uitvoering N340 – (na herstemming aangenomen in de vergadering van Provinciale Staten op 11 december 2013), in beeld te brengen en de mogelijkheden en alternatieven te schetsen voor het vervolg.

De brief van Gedeputeerde Staten wordt naar verwachting op 21 januari door Provinciale Staten ontvangen. De Agendacommissie heeft de bespreking van deze brief op de agenda gezet voor de Statencommissievergadering van 5 februari 2014.

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 25 oktober houdt D66 Ommen weer een inloopspreekuur in de Carrousel, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.