Home / archiefcentraal / mooie snertloop door nieuwleusen

mooie snertloop door nieuwleusen

Voor het derde achtereenvolgende jaar hield de Supportersvereniging van S.V. Nieuwleusen in samenwerking met Bos Bedden Loopgroep AG ’85 zaterdag de Snertloop. Er stonden goed wat deelnemers te trappelen om aan de prestatieloop voor jong en oud te beginnen.

De deelnemers konden kiezen uit verschillende afstanden. Voor de jeugd was er een parcours van ruim één kilometer uitgezet. Deelnemers ouder dan twaalf jaar konden zich richten op de vijf of tien kilometer.

De start was om 14.00 uur op sportpark Het Klaverblad. Het parcours voor de twaalf-plussers ging over ronden van 2,5 kilometer, onder meer door de nieuwbouwwijk Westerbouwlanden Noord.

Ook werd er een wandelparcours uitgezet. Voor wandelaars waren er prachtige routes van vijf en tien kilometer. Zij kunnen startten vanaf 13.00 uur.

Om de naam van de loop eer aan te doen, was er uiteraard na afloop voor iedereen een kop heerlijke snert. De opbrengst van de Snertloop komt ten goede aan het nog te realiseren pannaveld van S.V. Nieuwleusen.

Voor de winnaars van de prestatieloop zijn prijzen beschikbaar gesteld en iedere deelnemer ontving een herinnering. De winnaars zijn tot op heden bij ons nog niet bekend. Mocht jij ze wel hebben, twijfel dan niet om het in een reactie onder dit artikel te plaatsen!

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.