Home / archiefcentraal / mogelijk ook burgerwacht in nieuwleusen

mogelijk ook burgerwacht in nieuwleusen

“Die persoon maakt nu een conceptplan. We zijn nog in gesprek met de gemeente om het plan misschien op de website van de gemeente te plaatsen, zodat iedereen die ook een Burgerwacht wil beginnen, het plan zo over kan nemen.”

Luigjes heeft nog een advies voor degenen die ook een Burgerwacht willen beginnen. “Zorg dat de groep niet te groot wordt. Houd het bij een aantal straten en ken de mensen die in je groep zitten. Daarnaast is het belangrijk dat er één beheerder is en dat iedereen de spelregels kent. Bovendien moeten alleen mensen meedoen die dat willen. Het moet geen verplichting worden.”

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.