Home / archiefcentraal / luisman twaalfde ondanks val

luisman twaalfde ondanks val

Jordy Luisman van ATB & Cyclocross Team Lemelerveld is zaterdag ondanks een valpartij nog op de achtste plaats geëindigd op de Internationale Cyclocross in het Brabantse Rucphen. De wedstrijd kende een sterk deelnemersveld met onder andere een groot aantal Belgische toprenners. Als gevolg van de regenval tijdens de dagen voorafgaand aan de cross lag het parcours er glad bij en zoog de ondergrond enorm.

Aan het begin van de wedstrijd voor Elite/Beloften raakte Jordy betrokken bij een grote valpartij. Nadat hij zijn weg kon vervolgen reed hij een sterke inhaalrace. Hij vocht zich nog terug tot een 12e plek overall en finishte als 8e Elite renner. Duits Kampioen Philip Walsleben won de wedstrijd. Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.