klaverjasmarathon opnieuw erg geslaagd

In het Emmagebouw werd zaterdagmiddag de 25ste editie gehouden van de klaverjasmarathon. De heer Booijink stuurde ons het volgende verslag hierover.

Afgelopen zaterdagmiddag is voor de 25e keer de klaverjasmarathon in het Emmagebouw gehouden. Met maar liefst 104 deelnemers, waaronder een ieder jaar toenemend aantal dames en ‘oudere jongeren’, is in een bijzonder ontspannen en sportieve sfeer maar liefst 5 rondjes gekaart. Het zeer gemêleerde gezelschap kaarters heeft in de pauze kunnen genieten van de huisgemaakte snert met spek en roggebrood van Rikus van der Vegt.

Uitslag

De toppers van de dag waren Fia Krisman (9.633 punten), Niek van der Vegt (9.377) en Robert Haarman (9.287). De 26 prijswinnaars gingen naar huis met mooie prijzen, deels aangeboden door Jumbo Kamphuis. De poedelprijs was met overtuiging een prooi voor Berne Lenferink (6.271). Hij ontving twee stel kaarten om thuis te oefenen.

25e editie met afscheid

Met het bereiken van de mijlpaal van 25 jaar klaverjasmarathon in het Emmagebouw hebben ‘de medeoprichters’ Henk Brandwacht en Bernard Booijink besloten om een stap terug te zetten. De aanwezigen (waarvan de meesten ook al vaak/lang mee kaartend) bedankten de mannen met een daverend applaus voor hun jarenlange inzet.

Klaverjassen aan de Kade

Robert Haarman sloot als nieuwe preses van het organisatiecomité de geslaagde middag af met de aankondiging dat rondom de langste dag (midden juni) er opnieuw een poging gedaan wordt om ‘Klaverjassen aan de Kade’ te organiseren. Helaas gooide het slechte weer het afgelopen jaar roet in het eten maar de grote groep enthousiaste initiatiefnemers wil dit evenement toch graag doorzetten. Meer info volgt!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.