keeperstrainer storm langer bij pec zwolle

PEC Zwolle heeft het contract van Jacques Storm verlengd. De keeperstrainer, die aan het begin van dit seizoen de taken overnam van Sierd van der Berg, blijft nu tot de zomer van 2016 aan de Zwolse club verbonden. Storm had een optie in zijn contract staan, die door PEC Zwolle is gelicht.

Technisch directeur Gerard Nijkamp is content met de contractverlenging: ,,We zijn erg te spreken over het functioneren van Jacques. In korte tijd is hij uitgegroeid tot een belangrijke schakel binnen onze organisatie. Het is mooi dat hij zijn kennis, door de contractverlenging, ook de komende jaren aan onze keepers kan overbrengen.”

Ook de keeperstrainer zelf is blij dat hij langer aan PEC Zwolle verbonden blijft: ,,Het werk bevalt me uitstekend. De samenwerking met de technische staf en de andere leden van het begeleidingsteam verloopt goed. We zijn dit seizoen begonnen met het opzetten van een kwaliteit en performance model. De komende tweeënhalf jaar kunnen we hier meer vorm en inhoud aan geven en er zo iets moois van maken.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.